Video

Foto

Beqaj në Forumin Ndërkombëtar të Gastein për Shëndetësinë

Beqaj në Forumin Ndërkombëtar të Gastein për Shëndetësinë

Ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj mori pjesë në punimet e Forumit të 19-të Evropian të Shëndetit që u zhvillua në datat 28-30 shtator në Gastein, Austri. Tema qëndrore e takimeve të Forumit të sivjetshëm ishte ndërtimi i sistemeve të qëndrueshme shëndetësore dhe përmirësimi i performancës së sistemit të ofrimit të kujdesit shëndetësor, për garatimin e shëndetit të(...)
Shih foto galeri